Retourneren

Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt uw aankoop (gratis) retourneren en krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Hieronder leest u hoe u uw aankoop kunt retourneren en welke voorwaarden gelden.

RETOURVOORWAARDEN

De volgende voorwaarden gelden voor retourneren:

  1.  Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op, om aan te geven dat u uw aankoop wilt retourneren.*
  2. Stuur uw aankoop retour binnen 14 dagen nadat u contact met ons heeft opgenomen.
  3. Verpak het artikel goed, bij voorkeur in de originele verpakking. Artikelen die zijn beschadigd door ondeugdelijke verpakking, worden niet vergoed.

* Het is niet verplicht om eerst contact met ons op te nemen, wel erg handig. Wilt u het artikel retourneren zonder contact op te nemen? Stuur uw aankoop dan binnen 14 dagen na ontvangst retour.

RETOURNEREN

Klanten in Nederland kunnen hun bestelling gratis retourneren. U betaalt de eventuele kosten van de retourzending eerst zelf en wij vergoeden de kosten na ontvangst van uw retour.

Wij vergoeden maximaal het PostNL tarief voor verzending met track & trace.

Klanten in het buitenland betalen zelf de kosten voor het retourneren.

RETOURADRES

Prima Prints and Maps
Parkstraat 39
1506 WB  ZAANDAM

U kunt natuurlijk ook langskomen om uw retour af te geven. Past het artikel niet door de brievenbus? Maak dan eerst een afspraak.

TERUGBETALING

Het bedrag dat wordt teruggestort is het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) plus de eventuele verzendkosten voor het retourneren.

Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw retour, wordt het bedrag overgemaakt naar uw bankrekening.