Over Oudekaarten.com

Wilt u een antieke landkaart of plattegrond kopen? Oudekaarten.com is gespecialiseerd in oude landkaarten en plattegronden uit de periode 1750 - 1950. De kaarten uit deze periode laten heel mooi de ontwikkelingen zien in de cartografie en boekdrukkunst. Van decoratieve handgekleurde kopergravures tot zeer gedetailleerde en strak gestilleerde litho's. De keuze voor deze periode zorgt er ook voor dat we kaarten voor bijna ieder budget hebben (onze kaarten zijn bijna allemaal tussen de 15,- en 150,- euro geprijsd).

Een oude kaart is een sieraad aan de muur. En daarmee ook een origineel kado om te geven of te krijgen. Een écht antieke kaart heeft meer karakter dan een moderne herdruk. Wij verkopen dan ook alleen originele antieke (of vintage) kaarten, geen herdrukken. Alle kaarten zijn vervaardigd in of omtrent het in de advertentie opgegeven jaar.

Oudekaarten.com is de Nederlandse website van online antiquariaat Prima Prints and Maps uit Zaandam. Naast oude kaarten verkopen wij ook oude prenten via Antiekeprenten.com. In onze Engelstalige webshop vindt u tevens een grote collectie antieke kaarten en prenten. U vindt daar ook onze (Engelstalige) reviews.